lørdag den 15. januar 2011

Selv om det stadig er vådt og trist udenfor,...

... kan du allerede nu finde nogle af årets forårs- og sommerjakker i butikken. Vi har nemlig modtaget Cup Cakes skønne, praktiske og farverige overtøj. Her er friske farver til enhver pige og dreng, lys turkis, lys grøn, orange og lyserød med pink prikker. Alle lysende farver, som man kun bliver i godt humør af og kigge på. Igen i år har pigejakkerne store flotte hjerter i en kontrastfarve syet på jakken midt på maven.
Pige- og drengejakker kan du få fra str. 2 år/92 til str. 6 år/116, og er alle gennemlynet og med praktisk snortræk i jakkens nederste kant. Pigemodellen har pink foer med orange prikker, og hos drengene finder du turkis foer med hvide stjerner.
Hjerterne og også stjernerne går igen på det lille barns anorak. I år har vi købt 4 forskellige farver, som du kan se ovenfor, 2 til drengen og 2 til pigen. Anorakken har 2 praktiske lynlåse, som løber langs raglansømmene, og som gør det nemt at få det lille barn ned i.
Cup Cake har også lavet termosæt, bestående af jakke og bukser, turkis til drengen og lys pink til pigen. Vi har det fra str. 2 år /92 til str. 6 år/ 116.

Dette var bare et lille udpluk af butikkens brede udvalg af overtøj. Vi får mere. Meget mere:) Vi går og venter blandt andet på anorakker og jakker fra Mini a Ture og jakker fra TTH. Overtøj som komme ind af døren i løbet af januar og februar. Så kom og se og lad dig friste af forår, farver og godt design.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar